Administrer sikkerhetskopisett - Musikk

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Musikk. Filene du ser i dette vinduet, er klare til sikkerhetskopiering.

Norton 360 Online finner alle filer i kategorien Musikk automatisk. Du kan vise detaljer som total filstørrelse for kategorien og antall filer der. Du får se informasjon som hvor filene befinner seg, og hvor store de er.

Du kan bruke funksjonen Ekskluder valgt nederst i vinduet for å fjerne valgte elementer fra sikkerhetskopisettet.

Dette vinduet viser alle filene i kategorien Musikk i en tabell med følgende detaljer:

Sikkerhetskopi-element

Viser alle filer som er tilgjengelige i kategorien Musikk

Du kan også se filplassering og filtype.

Størrelse

Viser størrelsen på hver fil som er tilgjengelig i kategorien Musikk

Hvis du ikke ser hele banen til en fil, kan du plassere musepekeren over elementet for å vise den.

Musikkategorien omfatter de fleste filtyper for musikk, inkludert, men ikke begrenset til:

• MPEG Audio Stream, Layer III-filer (.mp3); MPEG-4 Video-filer (.mp4); MPEG-4 Audio Layer-filer (.m4a); MPEG-2 Advanced Audio Coding-filer (.aac); MPEG Audio Stream, Layer I (.mp1); MPEG Audio Stream, Layer II (.mp2)

• Apple Protected AAC-filer (.m4p)

• Audio Interchange File Format ( .aif, .aifc, .aiff)

• Audio Codec 3 File (.a3c)

• Fast Tracker 2 Extended Module-filer (.xm)

• Free Lossless Audio Codec-filer (.flac)

• Microsoft Windows Media Audio-filer (.wma)

• MIDI-filer (.rmi)

• Monkey's Audio Lossless Audio Compression Format-filer (.ape)

• MP3 Playlist-filer (.m3u)

• Musical Instrument Digital Interface MIDI Sound-filer (.mid; .midi)

• Playlist (.pls)

• Real Networks RealMedia Streaming Media-filer (.ra); RealMedia Streaming Media-filer (.rm); RealMedia Metafile-filer (.ram)

• ScreamTracker v3 Sound-filer (.s3m)

• Waveform Audio-filer (.wav)

• Windows Media Player Playlist (.wpl)

Legge til eller redigere en filtype i en filkategori for sikkerhetskopier

Fjerne en filtype fra en kategori for sikkerhetskopiering

Tilbakestille en sikkerhetskopikategori til standardfiltyper

Om filtyper for sikkerhetskopiering

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8250892_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/07/2011