Windows Action Center melder feilaktig fra at Norton-produktet er deaktivert og at antivirusprogram ikke er installert

I visse situasjoner som oppstår veldig sjelden viser Microsoft Windows opp avvikende rapportering når Norton-produkter blir installert. Disse avvikene berører antakeligvis andre sikkerhetsprodukter også. De blokkerer for at sikkerhetsprodukter kan rapportere riktig status til Windows Security Center.

De utførlige testene og observasjonene vi har gjort avslører at Norton-produktene fortsetter å fungere på full kapasitet, og de rapporterer at status er korrekt i hovedvinduet for Norton-produktet, men Windows Security Center viser informasjon som ikke stemmer overens med dette.

For å rette dette problemet, kjører du LiveUpdate i Norton-produktet ditt.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v81754387_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 20/08/2015