Migrere Norton-produktet til en nyere Windows-versjon

Dette dokumentet inneholder instruksjoner for hvordan du holder deg beskyttet med Norton-produktet når du migrerer til et nytt operativsystem. Dette dokumentet er nyttig hvis du:

• Migrerer til Windows 10 fra tidligere versjoner av Windows.

• Oppgraderer datamaskinen fra Windows XP, ettersom Microsoft avsluttet støtten den 8. april 2014.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v81685560_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 25/05/2017