Løse problemer med språk i Norton for Mac hvis systemspråket ikke samsvarer med ditt foretrukne språk

TRINN 1

Avinstaller Norton Internet Security

1. Apple -menyen klikker du på > Programmer.

2. I mappen Programmer åpner du undermappen Symantec Solutions. Deretter dobbeltklikker du på Symantec Uninstaller.

3. I vinduet Avinstaller Symantec-produktet velger du Norton AntiVirus, Norton Firewall, Norton Internet Security og Norton Identity, og klikker deretter på Avinstaller.

4. Klikk på Avinstaller i Bekreft -vinduet.

5. Angi administratorbrukernavnet og -passordet, og klikk deretter på OK.

6. I avinstalleringsvinduet som viser listen over slettede elementer, klikker du på Lukk.

7. Klikk på Start på nytt.

TRINN 2

Installere Norton Internet Security på nytt

1. Logg på Norton.

2. Klikk på Last ned.

3. Under Installer på denne enheten, klikker du på Samtykk og last ned.

Som standard lagres Nortons installasjonsprogram i mappen Nedlastinger.

4. Dobbeltklikk på Nortons installasjonsprogram når nedlastingen er ferdig.

5. Fullfør installeringen ved å følge instruksjonene på skjermen.

6. Klikk på Fortsett når LiveUpdate er ferdig med å installere oppdateringer.

7. I vinduet som sier at installasjonen var vellykket, klikker du på Start på nytt.

Du må starte datamaskinen på nytt for å fullføre installasjonen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v81680961_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 10/09/2017