Bekrefte nettbestillingen

Hvis du har lagt inn en bestilling av Norton-abonnementet ditt på nett, må du bekrefte bestillingen i Norton-kontoen. Du kan laste ned Norton-tjenesten og administrere abonnementet først etter at du har bekreftet bestillingen.

Du kan enkelt sjekke om du har bekreftet produktbestillingen ved å se på tjenesteikonet på siden Abonnementer. Hvis du ikke har bekreftet bestillingen, vises ikonet som grått. I tillegg kan du vise bestillingsdetaljene på siden Abonnementer. Etter at du har bekreftet bestillingen, vises detaljene på siden Bestillingsdetaljer.

Norton-kontoen din opprettes automatisk når du sender inn bestillingen på Internett. Du kan bruke påloggingsinformasjonen for å logge på Norton-kontoen og bekrefte kjøpet. Abonnementet på Norton registreres automatisk på Norton-kontoen din.

Men hvis du ikke la inn en bestilling, kan du velge å avbryte bestillingen.

Ikke alle bestillinger på nett krever bekreftelse. Hvis du oppga feil passord eller betalingsinformasjon ved kjøpet av abonnementet, er du nødt til å bekrefte bestillingen.

Bekrefte nettbestillingen

1. Logg på Norton-kontoen.

2. Klikk på Bekreft nå i banneret som vises.

3. På siden Norton bestillingsbekreftelse går du til Bekreft bestillingen og merker av for Ja, jeg har bestilt dette. Deretter skriver du inn produktets serienummer.

Du finner produktserienummeret i bestillingsbekreftelsen du mottar på e-post fra Norton.

4. Klikk på Bekreft bestilling

Hvis du vil annullere bestillingen, merker du av for alternativet Nei, jeg har ikke bestilt dette og klikker på Avslå bestilling.

5. Følg instruksjonene på skjermen.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v81400923_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Mac OS X, Windows, Android, iOS
Sist endret: 12/04/2017