Melding: "Kan ikke registrere. Det har oppstått en ukjent feil. Prøv igjen senere." når jeg registrerer Norton Mobile Security

Tjenesteavbruddet for Norton Mobile Security er løst og en feilretting har blitt utgitt til Google Play Store med den nyeste oppdaterte versjonen. Sørg for å avinstallere Norton Mobile Security og installere på nytt med den nyeste versjonen fra Google Play.

TRINN 1

Deaktiver enhetsadministrator for Norton Mobile Security

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Tapp på Sikkerhet under Personlig, og tapp deretter på Enhetsadministratorer.

3. Se til at avmerkingsboksen ved siden av Norton Mobile Security ikke er merket. Hvis den er merket, tapper du på den for å deaktivere Enhetsadministrator for Norton Mobile Security.

TRINN 2

Avinstaller Norton Mobile Security

1. Fra startskjermen går du til Innstillinger.

2. Avhengig av versjonen til Android OS, gjør et av følgende:

• Hvis du har Android OS 4.x tapper du på Application Manager.

• For Android OS 3.x eller eldre tapper du Applikasjoner, og deretter Administrer programmer.

3. Tapp Norton Mobile Security på listen over programmer.

4. Tapp Avinstaller.

5. Tapp OK for å bekrefte.

6. Når avinstalleringen er ferdig, tapp OK.

TRINN 3

Laste ned og installere Norton Mobil Security

1. Gjør ett av følgende:

• Start Google Play-applikasjonen på Android-enheten, og søk etter Norton Mobile Security. På listen over søkeresultater åpner du Norton Antivirus & Security-siden.

• Om du er på denne siden med en Android-enhet, gå til Norton AntiVirus & Security-siden på Google Play.

2. Last ned Norton Mobile Security-applikasjonen.

Versjonen av Norton Mobile Security som du laster ned og installerer fra Google Play Store, er Lite-versjonen. Når du registrerer den med Norton-kontoen med en gyldig lisens, oppgraderes den til den fulle versjonen.

3. Når nedlastingen er fullført, starter installeringen av Norton Mobile Security automatisk.

4. Når installasjonen er ferdig, tapper du på Åpne.

5. Les lisensavtalen og merk av for Jeg godtar Nortons lisensavtale og bruksvilkår.

6. Tapp på Godta og start.

7. Les informasjonen om de nye funksjonene til Norton Mobile Security og sveip deg gjennom skjermene. Tapp så på Neste.

8. Du registrerer produktet på Norton-kontoen ved å tappe på Logg på

Logg på Norton Mobile Security med Norton-kontoen for å gjøre alle funksjonene tilgjengelige. Kun Beskyttelse mot skadelig programvare vil være tilgjengelig dersom enheten ikke registreres.

9. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og tapp på Logg på.

10. Gi enheten et navn, og tapp så OK.

Norton Mobile Security er nå installert.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v81399837_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sist endret: 18/06/2014