Bytte standard søkeleverandør

Du kan velge leverandøren du ønsker å bruke når du søker etter informasjon på Internett. Hvis du vil bytte søkemotor manuelt, følger du fremgangsmåten for nettleseren du bruker.

Slik bytter du standard søkemotor i Microsoft Internet Explorer:

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Søkealternativer øverst i høyre hjørne, betegnet med en pil som peker nedover.

3. I rullegardinmenyen som vises, klikker du på Administrer søkeleverandører.

4. I vinduet Administrer tillegg klikker du på søkemotoren du vil bruke som standard.

5. Klikk på Angi som standard.

6. Klikk på Lukk.

Slik bytter du standard søkemotor i Mozilla Firefox:

1. Åpne nettleseren.

2. Skriv inn about:config i adresselinjen.

3. I varslingsområdet på siden som vises, klikker du på Jeg skal være forsiktig, jeg lover!.

4. I tekstfeltet Søk skriver du browser.search.defaultenginename.

5. Høyreklikk på browser.search.defaultenginename i søkeresultatet, og klikk på Endre.

6. Fjern det som står i feltet for strengverdi, og skriv inn adressen du vil angi som standard søkemotor.

7. Klikk på OK.

8. Lukk about:config -fanen.

Slik bytter du standard søkemotor i Google Chrome:

1. Åpne nettleseren.

2. Klikk på Google Chrome-ikonet øverst til høyre, som angis med tre vannrette linjer.

3. Klikk på Innstillinger i rullegardinmenyen.

4. Innstillinger -siden, under Søk, klikker du på Administrer søkemotorer....

5. Velg søkeleverandøren du vil angi som standard, og klikk deretter på Angi som standard.

6. Klikk på Ferdig.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v81220617_identity_safe_standalone_1_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 28/09/2015