Kansellere automatisk fornying av Norton-abonnementet

Med Nortons tjeneste for automatisk fornying kan du fornye abonnementet på Norton-produktet automatisk før det utløper. Denne tjenesten sørger for at oppdateringer og beskyttelsen holdes ved like år etter år. Hvis du har registrert deg for et månedlig abonnement på Norton-produktet, får du beskyttelse måned etter måned.

Du kan kansellere automatisk fornying når som helst i løpet av abonnementstiden, ved å skru av funksjonen for automatisk fornying. Hvis Automatisk fornying er skrudd av, må du fornye abonnementet manuelt før det utløper.

Hvis du avslutter Nortons tjeneste for automatisk fornying, må du fornye abonnementet manuelt hver gang abonnementet utløper for å kunne fortsette å motta beskyttelsesoppdateringer.

Du kan også kontakte Norton kundestøtte for å kansellere Nortons tjeneste for automatisk fornying.

Slik kansellerer du automatisk fornying av Norton-abonnementet

1. Logg deg på Norton Management.

2. Klikk på kategorien Min konto.

3. Klikk på Automatisk fornyelse og abonnement på siden Min konto.

4. Flytt Av/på -bryteren til Av under Automatisk fornyelse -kolonnen på siden Automatisk fornyelse og abonnement.

Om Nortons tjeneste for automatisk fornying

Beskytte enheter med Norton-sikkerhetsprodukter

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v81211463_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 12/05/2014