Automatisk fornying i asiatiske land

Hvis du kjøpte Norton-tjenesten fra en asiatisk Norton-nettbutikk, må innstillingene for automatisk fornying håndteres i den asiatiske Norton-nettbutikken.

Klikk på Norton-nettbutikken hvor du kjøpte produktabonnementet, for å håndtere innstillingene for automatisk fornying:

For å finne ut hvordan man deaktiverer Nortons tjeneste for automatisk fornyelse for Norton-abonnementer som er kjøpt i en av butikkene som er nevnt ovenfor, se Jeg vil deaktivere automatisk fornyelse for et Norton-abonnement.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v81141465_NortonM_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sist endret: 03/10/2016