Funksjoner i Norton Utilities 16.0

Unødvendige filer, utdaterte registeroppføringer og harddiskproblemer kan gjøre PC-en treg, og til og med føre til at den krasjer. Norton Utilities 16.0 renser, optimaliserer og gjør PC-en raskere Det finner og løser Microsoft® Windows®-problemer for å forhindre frysing, krasj, treghet og filtap. Programmet bidrar til at oppstarten av PC-en går raskere. Programmet reparerer og optimaliserer Windows-registeret for å forbedre stabiliteten og starte programmer raskere. Det rydder til og med opp på harddisken for å få den til å kjøre raskere og gi bedre plass til filene dine.

Viktige funksjoner

• Defragmenter disker (Speed Disk™) : Samler (defragmenterer) og omorganiserer (optimaliserer) filer og data som har blitt spredt rundt på harddisken

• Reparer stasjoner (Disk Doctor) : Søker på harddisken og varsler om problemer som kan føre til feilmeldinger og krasj på harddisken

• Personvernopprydding : Sletter alle logger over datamaskin- og nettaktivitetene dine permanent, for å opprettholde personvernet

• Registeropprydding : Eliminerer problemer med Windows-registeret som kan gjøre PCen treg, utløse feilmeldinger og føre til at Windows krasjer

• Komprimering av registeret : Fjerner hull, ledig plass og skadde filer i registeret, og komprimerer det for å frigi systemminne og gjøre oppstarten av PCen raskere

• Gjenoppretting av registeret : Tar en sikkerhetskopi av registeret før reparasjoner utføres, slik at du enkelt kan angre dem hvis nødvendig

• Oppstartsstyrer : Her kan du velge hvilke programmer som skal lastes automatisk når Windows starter, for å frigi minne og forkorte tiden det tar for PCen å starte opp

• Gjenopprett tapte filer (UnErase™-veiviser) : Hjelper deg med å "redde" filer som ble slettet ved et uhell og som fortsatt kan ligge skjult på harddisken

• Smart Updates : Installerer produktoppgraderinger automatisk i bakgrunnen

• Søk etter duplikatfiler : Finner alle duplikatfiler som er spredt rundt omkring på harddisken, så du kan fjerne dem og frigjøre plass for flere filer

• Kontrollpanel for system : Viser deg trinnvis hvordan du får datamaskinen til å kjøre som da den var ny igjen

• Avinstallasjonsprogram : Fjerner programmer du ikke bruker, eller som tar opp for mange ressurser

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v81106731_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 09/02/2016