Melding: "Du er utsatt for risiko. Datamaskin- og nettverksbeskyttelsen er risikoutsatt»

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Velg operativsystemet, og utfør disse trinnene for å fikse problemet:

Mange Norton-brukere har delt deres løsning for dette problemet i vårt fellesskap. Se løsninger fra brukere om Norton-skjermer " Du er risikoutsatt" i Norton-fellesskapet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80973375_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 30/05/2017