Meldingen «Systemet må startes på nytt» vises når jeg klikker på Påloggingsassistent eller Konfigurer hvelv på Norton-verktøylinjen

Dette problemet er løst i de nyeste oppdateringene for Norton. Kjør LiveUpdate flere ganger for å motta de nyeste oppdateringene for Norton, til det ikke finne flere tilgjengelige oppdateringer.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

Kjør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klikk på Sikkerhet i hovedvinduet, og så LiveUpdate.

Hvis du har Norton Identity Safe: Klikk på Innstillinger -ikonet på bunnen av hovedvinduet. I Innstillinger -vinduet på Om -fanen, klikker du på Søk etter nye oppdateringer.

3. Når Norton LiveUpdate er fullført, klikker du på OK.

4. Kjør LiveUpdate helt til du ser meldingen "Norton-produktet har de nyeste beskyttelsesoppdateringene."

5. Avslutt alle programmer og start datamaskinen på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80970728_EndUserProfile_no_no
Operativsystem:  Windows
Sist endret: 04/09/2017