Norton Mobile Security eller Norton Tablet Security ber om å få oppgradere til den nyeste versjonen fra Google Play

En ny versjon av Norton Mobile Security, som integrerer Norton Mobile Security og Norton Tablet Security, er tilgjengelig for nedlasting på Google Play Store. En midlertidig oppdatering er sluppet gjennom LiveUpdate for å hjelpe til med å lagre lisensen og personlig data før oppgradering til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security. Når du kjører LiveUpdate i Norton Mobile Security eller Norton Tablet Security, kan det hende du mottar en melding om å oppdatere til en nyere versjon. Etter oppdateringen er installert, gjør du følgende for å oppgradere til den nyeste fullversjonen av Norton Mobile Security fra Google Play Store.

Oppgrader ikke til Google Play Store sin versjon av Norton Mobile Security, hvis melding om oppdatering til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security eller Norton Tablet Security ikke har blitt mottatt. Du kan miste abonnementet.

Oppgradere til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security

1. Når en melding om tilgjengelighet av ny versjon av Norton Mobile Security på Google Play Store dukker opp på statuslinjen, tapper du på meldingen. Følg instruksjonene på skjermen for å laste ned og installere den nyeste versjonen.

2. Tapp Åpne for å kjøre Norton Mobile Security-appen når installasjonen er fullført.

3. Hvis du vil gå til påloggingsalternativene for Norton-konto, blar du gjennom informasjonsskjermene og tapper på Neste.

4. Tapp på Logg på eller registrer deg.

5. Skriv inn e-postadressen og passordet for Norton-kontoen, og tapp så på Logg på.

Du må logge på Norton-kontoen for å aktivere fullversjonen av Norton Mobile Security. Ikke hopp over dette trinnet.

6. Enheten registreres automatisk på portalen for Norton Mobile Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80946130_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 2.x, Android 3.x, Android 4.x
Sist endret: 28/03/2014