Norton-produktets hovedvindu

Visste du dette? Mange abonnementsplaner lar deg utvide Norton-beskyttelsen til flere enheter uten ekstrakostnader.

Klikk her for å finne ut hvordan du gjør det.

Norton-produktet leverer en rask og lett alt-i-ett-løsning for beskyttelse av Mac-en og alle aktiviteter på Internett.

Norton-produktets hovedvindu fungerer som et sentralt utgangspunkt for de ulike aktivitetene du kan utføre med produktet. Du kan gå til hovedfunksjonene til produktet fra hovedvinduet, og håndtere ytelsen til Mac derfra.

Du kan bruke følgende alternativer til å utføre de viktige oppgavene i Norton-produktet:

Sikkerhet

Viser generell sikkerhetsstatus for datamaskinen.

Når systemstatusen er Sikker, er datamaskinen fullstendig beskyttet. Når systemstatusen er Obs!, må du sørge for å løse alle problemene. Når systemstatusen er Risikoutsatt, må du handle omgående for å løse problemene.

Når systemstatusen er Risikoutsatt eller Obs!, gir dette området deg automatisk muligheten til å løse alle problemene på én gang.

Søk

Gir deg tilgang til ulike søketyper som beskytter datamaskinen og sensitive data.

Ved å velge alternativet Søk kan du kjøre følgende typer søk:

• Hurtigsøk : Søker gjennom hjemmemappene på Mac-en.

• Fullstendig søk : Søker gjennom utvalgte disker for å fjerne virus og andre sikkerhetstrusler.

• Filsøk : Filsøk - Søker gjennom en bestemt fil eller mappe på Mac og fjerner alle sikkerhetstrusler.

• Planlagt søk : Brukes til å konfigurere innstillinger for et planlagt søk. Norton-produktet søker automatisk gjennom Mac-en på spesifisert dag og tidspunkt.

LiveUpdate

Gir deg mulighet til å kjøre LiveUpdate for å laste ned de seneste programoppdateringene og virusdefinisjonene.

Norton-produktet bruker de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec-serveren til å spore og fjerne de nyeste sikkerhetstruslene.

Avansert

Åpner vinduet Avansert.

Du kan gjøre følgende i vinduet Avansert :

• Konfigurere og planlegge forskjellige søk.

• Endre brannmurinnstillinger.

• Konfigurere Norton Safe Web for nettlesere.

• Vise Sikkerhetslogg.

• Vise de isolerte elementene i Sikkerhethistorikk -vinduet.

• Åpne nettverksaktivitets historikk.

• Slå på funksjonene Stillemodus, Feilstyring og Automatiske oppgraderinger.

Du kan også velge å slå beskyttelsesfunksjonene på og av fra dette vinduet.

Legg til enheter

Du kan installere den siste versjonen av Norton-produktet på andre enheter.

Dette sikrer at Mac og andre enheter beskyttes av Norton.

Du kan bruke alternativet Kom i gang for å få tilgang til din Norton-konto. Du kan logge på Norton med påloggingsinformasjonen for Norton-kontoen.

Etter pålogging kan du bruke alternativet Installere på annen enhet og følge instruksjonene på skjermen for å installere produktet på en annen enhet.

Tilgang til Norton-kontoen er eventuelt ikke tilgjengelig i alle versjoner av Norton-produktet.

Aktiveringsstatusen vises nederst i hovedvinduet helt til du aktiverer tjenesten. Du kan bruke Aktiver nå for å aktivere Norton-tjenesten. Du kan bruke linken Hjelp til å gjøre følgende:

• Få tilgang til hjelp på skjermen og støttealternativer

• Aktivering

• Oppgrader Norton-produktet til den nyeste versjonen (Dette alternativet er kun tilgjengelig hvis en ny versjon er tilgjengelig fra Symantec.).

• Vise produktinformasjon som versjonsnummer, serienummer, tredjepartsvarsler osv.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80849085_nsmac_sos_no_no
Operativsystem: Mac OS X
Sist endret: 21/08/2017