Konfigurere Identity Safe for andre brukere på datamaskinen

Hver bruker bør ha en Norton-konto og et nettbasert hvelv for å konfigurere Identity Safe. Hvis brukeren allerede har en Norton-konto, kan den brukes til å opprette det nettbaserte hvelvet. Hvis ikke, kan du opprette nye Norton-kontoer for andre brukere.

Konfigurer Identity Safe for en annen bruker

1. Start Norton.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Identity Safety.

4. Klikk på Konfigurer, ved siden av Identity Safe.

5. Hvis du blir bedt om å angi passordet til det nettbaserte hvelvet er det allerede en bruker som er logget på. Klikk på Logg på som en annen bruker.

6. Klikk på Logg på.

7. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• Hvis det allerede finnes en Norton-konto, skriver du inn e-postadressen og passordet og klikker på Logg på.

• Hvis brukeren ikke har en Norton-konto, klikker du på Opprett en ny Norton-konto. Følg instruksjonene på skjermen hvis du vil opprette en Norton-konto.

8. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn et passord og klikker på Neste.

Passordet til hvelvet er forskjellig fra passordet til Norton-kontoen.

9. I feltet Opprettelse av nytt hvelv: Bekreft passord skriver du inn passordet på nytt, og klikker på Neste.

10. I feltet Opprettelse av nytt hvelv: Passordhint skriver du inn et hint for passordet, og klikker på Neste.

11. Klikk på Fullfør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80744567_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/09/2017