Feil: «Operasjonen ble tidsavbrutt. Kontroller nettverkstilkoblingen og prøv igjen,» vises når jeg logger på det elektroniske hvelvet til Identity Safe

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller hvelvtilgangen din fra nettleseren

1. Logg på Norton Identity Safe-nettstedet med e-postadressen og passordet.

2. I vinduet Åpne hvelvet ditt skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne hvelv.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 2.

TRINN 2

Slik deaktiverer du Kunnskap om nettverkskostnader

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Brannmur under Detaljerte innstillinger. I Generelle innstillinger -fanen, flytter du glidebryteren ved siden av Kunnskap om nettverkskostnader til Av.

4. Klikk Bruk, og deretter Lukk.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 3.

TRINN 3

Logg av Norton Identity Safe-hvelvet midlertidig

1. Logg av Norton Identity Safe-hvelvet på datamaskinen og på alle andre enheter.

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Logg på Norton Identity Safe-hvelvet fra datamaskinen.

Hvis du får feilen: «Norton-kontoen er midlertidig låst på grunn av for mange mislykkede påloggingsforsøk...», må du IKKE prøve å logge på Identity Safe-hvelvet fra noen av enhetene på minst én time.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 4.

TRINN 4

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Agree.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Kun fjerne -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren. Klikk på Kun fjerne.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80736480_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 16/11/2016