Feil: «Operasjonen ble tidsavbrutt. Kontroller nettverkstilkoblingen og prøv igjen»

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller hvelvtilgangen din fra nettleseren

1. Logg på Norton Identity Safe-nettstedet med e-postadressen og passordet.

2. I vinduet Åpne hvelvet ditt skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne hvelv.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 2.

TRINN 2

Slik deaktiverer du Kunnskap om nettverkskostnader

1. Start Norton-produktet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

4. I Generelle innstillinger -fanen, flytter du glidebryteren ved siden av Kunnskap om nettverkskostnader til Av.

5. Klikk Bruk, og deretter Lukk.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 3.

TRINN 3

Logg av Norton Identity Safe-hvelvet midlertidig

1. Logg av Norton Identity Safe-hvelvet på datamaskinen og på alle andre enheter.

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Logg på Norton Identity Safe-hvelvet fra datamaskinen.

Hvis du får feilen: «Norton-kontoen er midlertidig låst på grunn av for mange mislykkede påloggingsforsøk...», må du IKKE prøve å logge på Identity Safe-hvelvet fra noen av enhetene på minst én time.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 4.

TRINN 4

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v80736480_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 19/03/2018