Feil: «Operasjonen ble tidsavbrutt. Kontroller nettverkstilkoblingen og prøv igjen»

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Denne fremgangsmåten er for den nyeste versjonen av Norton-produkter. Hvis du har en eldre versjon, eller hvis du ikke vet hvilken produktversjon du har, gå til Norton oppdateringssenter.

TRINN 1

Kontroller hvelvtilgangen din fra nettleseren

1. Logg på nettstedet til Norton Password Manager med e-postadressen og passordet.

2. I vinduet Åpne hvelvet ditt skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne hvelv.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 2.

TRINN 2

Slik deaktiverer du Kunnskap om nettverkskostnader

1. Start Norton.

Hvis du ser vinduet Min Norton, klikker du på Åpne ved siden av Enhetssikkerhet.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Klikk på Brannmur i vinduet Innstillinger.

4. I Generelle innstillinger -fanen, flytter du glidebryteren ved siden av Kunnskap om nettverkskostnader til Av.

5. Klikk Bruk, og deretter Lukk.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 3.

TRINN 3

Logge av Norton Password Manager-hvelvet midlertidig

1. Logg av Norton Password Manager-hvelvet på datamaskinen og på alle andre enheter.

2. Start datamaskinen på nytt.

3. Logg på Norton Password Manager-hvelvet fra datamaskinen.

Hvis du ser feilmeldingen: «Norton-kontoen er midlertidig låst på grunn av for mange mislykkede påloggingsforsøk...», må du ikke prøve å logge på Norton Password Manager-hvelvet fra noen av enhetene på minst én time.

Hvis du fremdeles har problemer, går du til Trinn 4.

TRINN 4

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned verktøyet Norton Remove and Reinstall.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Du ser eventuelt Fjern -knappen hvis du fikk tak i Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v80736480
Operativsystem: Windows
Sist endret: 03/06/2019