Hvordan får jeg tilgang til hvelvet mitt når jeg er logget på en annen datamaskin?

Påloggingsinformasjonen for netthvelvet er lagret på Nortons nettsted. Du får tilgang til den fra alle datamaskiner med Internett-tilgang og installeres med Norton Internet Security eller Norton 360. Du må bruke Norton-kontoen din til å logge på hvelvet ditt fra en datamaskin.

Tilgang til hvelvet ditt fra en annen datamaskin

1. Start nettleseren.

2. I Norton-verktøylinjen klikker du på HVELVET ER LUKKET for å åpne netthvelvet ditt.

3. Vinduet Hvelv lukket vises dersom en bruker er logget på allerede.

Nederst i vinduet til Norton Identity Safe klikker du på brukernavnet og velger Logg på som en annen bruker.

4. Hvis ingen brukere er logget på eller du logger deg på som en annen bruker, skriver du inn e-postadressen og klikker på Neste.

5. I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og klikker på Logg på.

6. I vinduet Hvelv lukket skriver du inn hvelvpassordet og klikker på Åpne. Hvis du ikke husker passordet, klikker du på Vis passordhint.

7. Når du er ferdig med påloggingen klikker du på HVELV ER ÅPENT, og nederst i høyre hjørne flytter du glidebryteren for å lukke hvelvet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80684480_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 03/02/2014