Jeg ser en melding om feil passord når jeg logger på Norton Identity Safe-hvelvet.

Gå inn på Status for Norton-tjenester-siden for å kontrollere om problemet du har, har tilknytning til et kjent systemproblem eller -avbrudd.

Hvis du trenger tilgang til det elektroniske hvelvet, må du først logge inn på Norton-kontoen, og så logge inn på Identity Safe-hvelvet. Hvis du får en ukorrekt passordfeilmelding, må du vite om det er passordet til Norton-kontoen eller Identity Safe som forårsaker feilen.

TRINN 1

Logge på Norton-kontoen fra Norton Identity Safe-verktøylinjen

1. Hvis Norton Identity Safe-verktøylinjen viser hvelvet som lukket i nettleseren, klikker du på Hvelv er lukket.

2. Skriv inn e-postadressen din og klikk på Neste.

3. Skriv inn passordet til Norton-kontoen, og klikk på Logg på. Hvis du ikke husker passordet til Norton-kontoen, klikker du på Glemt passord og følger instruksjonene på skjermen for å hente passordet ditt.

Etter at du har logget inn på Norton-kontoen vil du bli bedt om å angi passordet til Identity Safe-hvelvet.

TRINN 2

Logg på Norton Identity Safe-hvelvet.

1. Skriv inn passordet til Identity Safe-hvelvet. Hvis du har glem passordet, klikker du på Vis passordhint.

2. Hvis du har glemt hvelvpassordet og passordhintet ikke hjelper, må du slette netthvelvet Identity Safe.

Hvis du glemmer passordet til Identity Safe-hvelvet, kan du, av sikkerhetsårsaker, ikke tilbakestille eller hente hvelv-passordet. Når du sletter netthvelvet mister du alle lagrede data. Hvis du har eksportert eller sikkerhetskopiert hvelvet, kan du importere disse dataene til det nye hvelvet ditt. Hvis du ønsker mer informasjon kan du lese: Importere Identity Safe-data.

3. Hvis du vil slette Identity Safe-hvelvet, skriver du inn feil passord tre ganger og velger klikk her.

4. Klikk på Ja, slett hvelvet.

5. Skriv inn passordet til Norton-kontoen, og klikk på Slett hvelvet.

6. I bekreftelsesdialogen klikker du på Ja for å slette hvelvet for godt.