Løse feilmeldinger om feil passord når du logger på Norton Password Manager-hvelvet

Gå til siden Status for Norton-tjenester for å kontrollere om problemet er tilknyttet et kjent systemproblem eller nedetid.

Hvis du trenger tilgang til det nettbaserte hvelvet, må du først logge på Norton-kontoen og deretter logge på Norton Password Manager-hvelvet. Passordet til Norton-kontoen identifiserer deg og ditt individuelle nettbaserte hvelv. Det gir deg også tilgang til andre Norton-tjenester. Hvelvpassordet brukes derimot til å opprette en nøkkel for å sikre hvelvdataene dine. Hvis du ser en melding om feil passord, må du finne ut om det er passordet for Norton-kontoen eller Norton Password Manager som forårsaker feilen.

Hvis du har glemt hvelvpassordet og passordhintet ikke hjelper, kan du tilbakestille hvelvpassordet fra mobilenheten. Hvis du vil ha mer informasjon, leser du Tilbakestille eller endre hvelvpassordet for Norton Password Manager.