Konfigurer Norton Identity Safe

Du må ha en Norton-konto for å konfigurere det nettbaserte hvelvet ditt i Norton Identity Safe. Det nettbaserte hvelvet i Norton Identity Safe er tilknyttet Norton-kontoen din. Før du kan opprette et nettbasert hvelv, må du logge på Norton-kontoen din for å sikre at du har tilgang.

TRINN 1

Aktivere Norton-verktøylinjen

• Norton-verktøylinjen installeres sammen med Norton-produkter som f.eks. Norton AntiVirus, Norton Internet Security, Norton 360 og Norton Security. Hvis verktøylinjen ikke er synlig i nettleseren din, må du aktivere den manuelt.

Du kan lære hvordan du aktiverer verktøylinjen ved å lese Jeg kan ikke finne Norton Identity Safe-verktøylinjen på nettleseren.

Når du har aktivert Norton-verktøylinjen, gå til Trinn 2.

TRINN 2

Opprett netthvelv

1. Start Norton.

Hvis du har lastet ned Norton Identity Safe fra Nortons nettsted, hopp til Trinn 5.

2. Klikk på Innstillinger.

3. Under Detaljerte innstillinger, klikk på Identity Safety.

4. Klikk på Konfigurer, ved siden av Identity Safe.

5. I vinduet Logg deg på, eller opprett konto skriver du inn e-postadressen, og klikker på Neste.

Du kan også opprette Norton-kontoen når du oppretter et nettbasert hvelv. Jeg trenger hjelp med å finne Norton-kontoen min

6. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og klikker på Logg på.

• Fyll ut detaljene i vinduet Opprett en Norton-konto hvis du blir bedt om det, og klikk på Godta og registrer deg.

7. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn passordet ditt og klikker på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

8. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Bekreft passord skriver du inn passordet på nytt, og klikker på Neste.

9. I hintvinduet Opprettelse av nytt hvelv: Passordhint skriver du inn et hint for passordet, og klikker på Neste.

10. Hvis du allerede har en sikkerhetskopi av Identity Safe-data, klikk på Importer og følg instruksjonene på skjermen.

11. Klikk på Fullfør.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80684246_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 15/09/2017