Konfigurer Norton Identity Safe

Du må ha en Norton-konto for å konfigurere det nettbaserte hvelvet ditt i Norton Identity Safe. Det nettbaserte hvelvet i Norton Identity Safe er tilknyttet Norton-kontoen din. Før du kan opprette et nettbasert hvelv, må du logge på Norton-kontoen din for å sikre at du har tilgang.

Opprette et nettbasert hvelv fra Norton

1. Start Norton.

2. Dobbeltklikk på Identitet i hovedvinduet.

3. Klikk på Identity Safe.

4. I vinduet Logg deg på, eller opprett konto skriver du inn e-postadressen, og klikker på Neste.

Du kan også opprette Norton-kontoen når du oppretter et nettbasert hvelv. Jeg trenger hjelp med å finne Norton-kontoen min

5. Gjør ett av følgende, avhengig av situasjonen:

• I vinduet Logg på skriver du inn passordet til Norton-kontoen din og klikker på Logg på.

• Fyll ut detaljene i vinduet Opprett en Norton-konto hvis du blir bedt om det, og klikk på Godta og registrer deg.

6. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Hvelvpassord skriver du inn passordet ditt og klikker på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

7. I vinduet Opprettelse av nytt hvelv: Bekreft passord skriver du inn passordet på nytt, og klikker på Neste.

8. I hintvinduet Opprettelse av nytt hvelv: Passordhint skriver du inn et hint for passordet, og klikker på Neste.

9. Hvis du allerede har en sikkerhetskopi av Identity Safe-data, klikk på Importer og følg instruksjonene på skjermen.

10. Klikk på Fullfør.

Opprette et nettbasert hvelv fra Norton Identity Safe-utvidelsen

Denne fremgangsmåten gjelder for nettleserne Google Chrome, Mozilla Firefox og Microsoft Edge.

1. Klikk på ikonet for Norton Identity Safe øverst til høyre i leservinduet.

2. Klikk på Logg på i Logg på-vinduet.

3. I vinduet Velkommen til Norton klikker du på Opprett en konto.

4. På fanen Opprett en konto fyller du ut detaljene og klikker på Opprett konto.

5. I vinduet Finner ingen hvelv klikker du på Opprett hvelv.

6. Skriv inn passordet ditt i vinduet Opprett et hvelv og klikk på Neste.

Passordet må oppfylle alle nevnte kriterier for å godkjennes.

7. Skriv inn produktnøkkelen og klikk på Neste.

8. Skriv inn et hint for å minne deg på passordet, og klikk deretter på Opprett hvelv.

9. I vinduet Oppsett fullført klikker du på Gå til mitt hvelv.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v80684246_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 29/03/2018