Programregler for brannmur

Brannmuren i Norton 360 Online beskytter PCen mot uønsket nettverkskommunikasjon og -inntrenginger. Bruk denne kategorien hvis du vil angi bestemte tilgangsregler for nettverk for hvert av programmene på PCen.

Følgende alternativer er tilgjengelige:

Auto

Konfigurerer Internett-tilgang for programmet automatisk, basert på Symantecs anbefalinger

Dette alternativet er standardalternativet som blir tildelt et program automatisk når Automatisk programstyring er slått på.

Tillat

Tillater at programmet får tilgang til Internett

Blokker

Hindrer at programmet får tilgang til Internett

Tilpasset

Åpner vinduet Programregler, der du kan opprette og endre brannmurregler for programmet manuelt

Legge til trafikkregler og programregler

Endre trafikkregler og programregler

Fjerne en brannmurregel

Om brannmurregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8063740_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 20/10/2011