Trafikkregler for brannmur

Bruk denne kategorien hvis du vil styre hvordan brannmuren håndterer kommunikasjon mellom PCen og eventuelle nettverk den er tilkoblet. Reglene du oppretter eller endrer, brukes på alle programmene på PCen. Disse reglene håndterer følgende kommunikasjonstyper:

Standard innkommende ICMP

Standard utgående ICMP

ICMP-meldinger (Internet Control Message Protocol) gir status- og kontrollinformasjon. Disse innstillingene kontrollerer alle typer utgående ICMP-meldinger og sikre typer innkommende ICMP-meldinger.

Standard innkommende NetBIOS-navn

Standard innkommende NetBIOS

NetBIOS er et akronym for Network Basic Input/Output System. NetBIOS tilbyr navnetjeneste, øktstjeneste og datagramtjeneste.

Disse innstillingene styrer NetBIOS-kommunikasjon, som Microsoft Networks fil- og utskriftstjenester bruker til å navngi enheter og overføre data.

Standard inngående BootP

Standard utgående BootP

Bootp er en forkortelse for Bootstrap Protocol, som gjør det mulig for datamaskinen å finne sin egen IP-adresse.

Disse innstillingene styrer BootP-tjenester.

Legge til trafikkregler og programregler

Slå av en trafikkregel midlertidig

Endre trafikkregler og programregler

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v8063337_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 20/10/2011