Jeg vil vite mer om et Norton-produkts funksjon eller innstillinger

Dersom du har installert Norton-produktet og ønsker å finne ut mer om en produktfunksjon eller innstillinger som du ser i produktgrensesnittet, kan du lese hjelpeemnene som er tilknyttet fra disse vinduene.

Få tilgang til hjelpeemner for Norton-produkter

1. Start Norton-produktet.

2. Få tilgang til alle funksjoner og innstillinger du ønsker å finne ut mer om.

3. Klikk på Hjelp eller ? Tooptip-ikonet avhengig av hva som vises på skjermen.

4. Les hjelpeemnet som åpnes for å få mer informasjon om funksjonen og hvordan du kan konfigurere den.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80441156_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 24/10/2013