Jeg har mottatt en e-postmelding for å tilbakestille passordet for Norton-kontoen selv om jeg ikke har bedt om det

Hva skal jeg gjøre?

• Hvis du ikke ba om at passordet ditt skulle gjenopprettes, kan du se bort fra denne e-posten og passordet ditt vil ikke endres.

Hvorfor mottok jeg denne e-posten?

• E-post angående glemt passord sendes til deg når e-post-adressen din blir skrevet inn på nettsiden for gjenoppretting av Norton-passordet.

Du har mottatt e-posten som en del av gjenopprettingsprosessen for passord for at kontoen din skal være sikker. Passordet ditt kan kun tilbakestilles via koblingen i e-posten. Hvis du ikke har bedt om at passordet ditt skal gjenopprettes, kan du se bort fra denne e-posten og passordet ditt vil ikke endres.

E-post-detaljer

• E-post om gjenoppretting av passord har følgende detaljer:

• Fra: norton@symantec.com eller nortonaccount@norton.com.

• Emne: Tilbakestill Norton-passordet

• Koblingene for tilbakestilling av passordet i e-posten går til serveren: login.norton.com

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80134132_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows, Mac OS X, Android
Sist endret: 04/09/2017