Du finner ikke Norton-ikonet eller -miniprogrammet i den nyeste versjonen av Norton

Norton-miniprogrammet er avviklet, og er ikke lenger tilgjengelig. Ikonet for Norton-produktet er tilgjengelig på Windows-skrivebordet når du installerer den gjeldende versjonen av Norton-produktet.

Hvis du ikke finner ikonet for Norton-produktet på skrivebordet, avinstallerer du Norton-produktet og installerer det på nytt. Last ned og kjør Norton Remove and Reinstall Tool for å avinstallere Norton-produktet.

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v80030892_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 05/09/2017