Oppgradere til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security fra Google Play Store

Avhengig av hvor du kjøpte Norton Mobile Security, gjør du ett av følgende:

• Hvis du kjøpte fra Google Play Store, vises et oppdateringsvarsel for den nyeste versjonen på statuslinjen. Tapp på varslingsikonet og følg instruksjonene for å oppgradere til den nyeste versjonen.

• Hvis du kjøpte fra en forhandler eller fra Norton eStore, eller hvis du kjøpte et en rettighet for Norton One eller Norton 360 Multi-Device, vil du motta en oppdateringsvarsel for Norton Mobile Security via LiveUpdate. Installer den midlertidige oppdateringen, og last deretter ned og installer den nyeste versjonen av Norton Mobile Security fra Google Play Store. Les følgende avsnitt for instruksjoner.

• Hvis du kjøpte fra enhets- eller tjenesteleverandøren, må du ikke oppgradere til den nyeste versjonen fra Google Play. Du kan miste det gjenværende abonnementet. Du vil snart motta en oppdatering. Se denne dokumentasjonen på et senere tidspunkt for å få oppdatert informasjon.

Hvis du har installert plugin-modulen for Norton Anti-Theft på enheten, må du avinstallere den før du oppgraderer til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security. Norton Anti-Theft-funksjonalitet er nå innebygd i Norton Mobile Security-appen.

Oppgradere til den nyeste versjonen av Norton Mobile Security

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. Avhengig av hvilken enhet du har, gjør du et av følgende:

• Trykk på Meny -tasten, og tapp deretter på Innstillinger.

• Tapp på menyikonet øverst til høyre, og tapp deretter på Innstillinger.

3. Tapp å Kjør LiveUpdate.

En melding angående en tilgjengelig oppdatert versjon vises.

4. I dialogboksen Merk tapper du på Ja for å kjøre LiveUpdate via en mobildatatilkobling.

5. Et varsel vises når LiveUpdate laster ned den nyeste versjonen av Norton Mobile Security. Hvis du vil installere Norton Mobile Security, tapper du på OK.

6. Fullfør installasjonen med ditt foretrukne Android-installasjonsprogram.

7. Tapp på OK for å erstatte den eksisterende appen.

8. Tapp på Installer.

Når installasjonen er fullført, ser Norton Mobile Security etter oppdateringer og laster dem ned på enheten.

9. Tapp Åpne.

Lisensinformasjon og brukerdata overføres til den nye versjonen av Norton Mobile Security.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v79852979_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 14/08/2015