Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Når Norton-produktet gjenoppretter filer, viser det plasseringen til det siste sikkerhetskopisettet du kjørte. Du kan endre plasseringen slik at filer gjenopprettes fra en annen plassering. Eksempel: Du har sikkerhetskopiert filer til stasjon C og deretter sikkerhetskopiert filer til CD-er. Du kan velge om du vil gjenopprette filene enten fra stasjon C eller fra CD-ene.

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopi. Deretter klikker du på Gjenopprett filer.

2. Klikk på Vis alle under Gjenopprett fra i vinduet Gjenopprett filer.

3. I vinduet som vises, klikker du på sikkerhetskopisettet du vil gjenopprette, og deretter på OK.

Hvis sikkerhetskopisettet ikke vises, må du sørge for at alle medier du har sikkerhetskopiert filer til, er koblet til. Så klikker du på ikonet Oppdater.

4. Utfør alle andre nødvendige endringer i innstillingene for gjenoppretting, og klikk Gjenopprett filer.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingen av filene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7927242_ns_sos_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017