Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Når Norton-produktet gjenoppretter filer, viser det plasseringen til det siste sikkerhetskopisettet du kjørte. Du kan endre plasseringen slik at filer gjenopprettes fra en annen plassering. Eksempel: Du har sikkerhetskopiert filer til stasjon C og deretter sikkerhetskopiert filer til CD-er. Du kan velge om du vil gjenopprette filene enten fra stasjon C eller fra CD-ene.

Hvis du vil gjenopprette filer fra nettbasert sikkerhetskopiering, må du sette alternativet Kunnskap om nettverkskostnader i vinduet Brannmurinnstillinger til Ingen begrensning.

For mer informasjon, se Definere Internett-bruken til Norton-produktet

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

1. Gå til hovedvinduet i Norton og dobbeltklikk på Sikkerhetskopi. Deretter klikker du på Gjenopprett filer.

2. Klikk på Vis alle under Gjenopprett fra i vinduet Gjenopprett filer.

3. I vinduet som vises, klikker du på sikkerhetskopisettet du vil gjenopprette, og deretter på OK.

Hvis sikkerhetskopisettet ikke vises, må du sørge for at alle medier du har sikkerhetskopiert filer til, er koblet til. Så klikker du på ikonet Oppdater.

Hvis du har aktivert nettbasert sikkerhetskopiering, vises også sikkerhetskopisett med filer du har sikkerhetskopiert på nett, fra andre datamaskiner. Du kan f.eks. se sikkerhetskopisett som inneholder filer du har kopiert fra hjemmedatamaskinen. Den andre datamaskinen må imidlertid ha Norton-produktet registrert på samme Norton-konto.

4. Utfør alle andre nødvendige endringer i innstillingene for gjenoppretting, og klikk Gjenopprett filer.

5. Følg instruksjonene på skjermen for å fullføre gjenopprettingen av filene.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7927242_ns_backup_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 21/03/2017