Vise og endre planlagt sikkerhetskopiering

Med Norton Business Suite kan du legge sikkerhetskopieringen til et tidspunkt som passer deg. Du kan planlegge at sikkerhetskopiering skal kjøres sent på kvelden eller når du vet at datamaskinen ikke trengs til andre aktiviteter.

Følgende alternativer for tidsplanlegging av sikkerhetskopiering er tilgjengelige:

Automatisk (anbefalt)

Velg dette alternativet for å sikkerhetskopiere datamaskinen når den er slått på, men ikke i bruk. Dette alternativet anbefales for de fleste brukere. Norton Business Suite ser om datamaskinen er inaktiv hver fjerde time, og kjører en automatisk sikkerhetskopiering hvis den er det. Merk at målplasseringen for sikkerhetskopiering må være tilgjengelig på tidspunktet for den automatiske sikkerhetskopieringen.

Ukentlig

Velg dette alternativet hvis du vil velge en eller flere ukedager samt klokkeslett for sikkerhetskopiering.

Månedlig

Velg en dato og et klokkeslett for sikkerhetskopiering.

Merk av Kjør bare hvis inaktiv for å kjøre en automatisk sikkerhetskopiering når inaktiv. Hver fjerde time kontrollerer Norton Business Suite om datamaskinen er inaktiv.

Manuell plan

Velg dette alternativet hvis du vil at Norton Business Suite skal sikkerhetskopiere filene kun når du starter sikkerhetskopieringen selv.

Du kan ikke sikkerhetskopiere data til en CD eller DVD dersom du velger alternativet Automatisk (anbefales), Ukentlig eller Månedlig. Du må velge alternativet Manuell plan hvis du vil sikkerhetskopiere data til en CD eller DVD.

Ytelsen til datamaskinen blir best mulig hvis du setter opp en plan slik at viktige handlinger utføres mens datamaskinen er inaktiv. Når du setter opp en ukentlig eller månedlig plan for sikkerhetskopiering og merker av for alternativet Bare kjør hvis inaktiv, sikkerhetskopierer Norton Business Suite filene mens datamaskinen er inaktiv. Symantec anbefaler at du merker av for alternativet Bare kjør hvis inaktiv for best mulig ytelse fra datamaskinen.

Slik viser eller endrer du tidsplanen for sikkerhetskopiering

1. I hovedvinduet til Norton Business Suite klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Velg et alternativ for å vise eller endre tidsplanen for sikkerhetskopiering under Planlegg, i kategorien Når.

3. Klikk på Lagre innstillinger.

Sikkerhetskopiere filer

Om sikkerhetskopiplassering

Velge plassering for sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7927220_N360_Business_CC_2014_no_no