Legge filer og mapper til et sikkerhetskopisett

Du er ikke begrenset til å sikkerhetskopiere filer som Norton 360 Online automatisk oppdager og plasserer i sine filkategorier. Du kan legge til filer i filsettet for sikkerhetskopiering, og du kan utelate filer fra sikkerhetskopieringen.

Norton 360 Online lar deg velge en fil eller mappe fra datamaskinen som du vil inkludere i sikkerhetskopieringen. Alternativet Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva i vinduet Administrer sikkerhetskopisett gir deg alternativer for å legge til filer og mapper i et sikkerhetskopisett.

Du kan også høyreklikke en fil eller mappe og legge den til et sikkerhetskopisett med Norton 360 Online-alternativet i høyreklikkmenyen. Hurtigmenyen er tilgjengelig etter at du har konfigurert sikkerhetskopieringen og vinduene Administrer sikkerhetskopisett og Gjenopprett filer er lukket. Når du legger til en fil i sikkerhetskopisettet, viser Norton 360 Online informasjonen i vinduet som vises når du klikker på alternativet Legg til eller utelat filer og mapper. Du kan vise alle filene og mappene du har lagt til i sikkerhetskopieringen.

Du kan også fjerne et tillegg fra listen over elementer som er lagt til i eller utelatt fra sikkerhetskopieringen, med alternativet Fjern fra listen. Dette alternativet er tilgjengelig i vinduet som vises når du klikker på Legg til eller utelat filer og mapper.

Slik legger du til en fil i et sikkerhetskopisett

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Klikk på Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva.

3. Klikk på Inkluder fil i vinduet som åpnes.

4. Naviger til filen du ønsker å legge til i filvalgvinduet som vises, og klikk på Åpne.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett for å lagre innstillingene.

Slik legger du til en mappe i et sikkerhetskopisett

1. I hovedvinduet til Norton 360 Online klikker du på Sikkerhetskopiering og deretter på Administrer sikkerhetskopisett.

2. Klikk på Legg til eller utelat filer og mapper i kategorien Hva.

3. Klikk på Inkluder mappe i vinduet som åpnes.

4. Naviger deg til mappen du ønsker å legge til i mappevalgvinduet som vises, og klikk på OK.

5. Klikk på OK.

6. Klikk på Lagre innstillinger i vinduet Administrer sikkerhetskopisett for å lagre innstillingene.

Slik legger du til en fil eller mappe i et sikkerhetskopisett i Windows Utforsker

1. I Windows Utforsker høyreklikker du på filen eller mapper, og velger Norton 360 Online > Legg til i sikkerhetskopi.

Alternativet Legg til i sikkerhetskopi i høyreklikkmenyen aktiveres ikke før du har konfigurert sikkerhetskopieringen og lukket vinduene Administrer sikkerhetskopisett og Gjenopprett filer.

2. Klikk på sikkerhetskopisettet du vil legge filen eller mappen i.

Om kategorier av sikkerhetskopifiler

Utelate filer og mapper fra sikkerhetskopisett

Om sikkerhetskopisett

Om kategorier av sikkerhetskopifiler

Sikkerhetskopiere filer

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7923620_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 28/10/2011