Melding: Dette Norton-produktet kan ikke installeres i kompatibilitetsmodus ...»

Denne feilen vises når du installerer Norton-produktet i kompatibilitetsmodus. Deaktiver kompatibilitetsmodus og installer Norton-produktet på nytt.

TRINN 1

Deaktiver kompatibilitetsmodus

1. Høyreklikk på installasjonsprogramfilen til Norton-produktet som du lastet ned, og klikk på Egenskaper.

Som standard opprettes installasjonsfilmappen for Norton på skrivebordet. Installasjonsfilen for Norton-produktet finnes i denne mappen.

2. I Kompatibilitet -kategorien, under Kompatibilitetsmodus, fjerner du merket for Kjør dette programmet i kompatibilitetsmodus for.

3. Klikk på Bruk, og deretter på OK.

4. Dobbeltklikk på installeringsfilen for Norton.

Hvis problemet fortsetter, så kjører du verktøyet Norton Remove and Reinstall.

TRINN 2

Last ned og kjør verktøyet Norton Remove and Reinstall

Hvis du har Norton Family installert, må du avinstallere det før du kjører Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

1. Last ned Norton Remove and Reinstall-verktøyet.

Lagre filen på skrivebordet i Windows. I noen nettlesere lagres filen automatisk til standardplasseringen.

2. Hvis du vil åpne Nedlastinger-vinduet i nettleseren, trykker du på Ctrl + J.

3. Dobbeltklikk på NRnR -ikonet.

4. Les lisensavtalen og klikk på Godta.

5. Klikk på Fjern og installer på nytt.

Det kan hende at du ser Fjern -knappen hvis du fikk Norton-produktet hos tjenesteleverandøren.

6. Klikk på Fortsett eller Fjern.

7. Klikk på Start på nytt nå.

Når du har startet datamaskinen på nytt, følger du instruksjonene på skjermen for å installere Norton-produktet på nytt.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v78695143_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Windows
Sist endret: 01/09/2017