Ta bilder med kameraet på enheten etter ønske

I normal modus, når enheten ikke er meldt savnet eller stjålet, kan du bruke alternativet Ta et bilde til å ta bilder når du vil. Bildene sendes til Norton Anti-Theft-kontoen. Du kan logge på Norton Anti-Theft-nettstedet for å se disse bildene.

Du kan kun ta bilder med en enhet som har et integrert webkamera.

Slik tar du bilder med kameraet på enheten etter ønske

1. Logg deg på Norton Anti-Theft-nettstedet.

2. Klikk på navnet på enheten i venstre panel under Mine enheter.

3. Klikk på Sniktitt.

4. Klikk på Ta et bilde.

Håndtere bilder som er tatt

Om å håndtere enheter

Om Norton Anti-Theft-nettstedet

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v78689450_NAT_Retail_1_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 25/04/2013