Optimalisere ytelsen til Android-enheten med Norton Mobile Utilities

Ytelsesovervåkning i Norton Mobile Utilities viser hvor mye av prosessor-, minne- og nettverksressursene hver kjørende applikasjon bruker - inkludert de som starter automatisk ved oppstart. Du kan avslutte alle applikasjoner eller én applikasjon manuelt for å forbedre enhetsytelsen. Du kan også aktivere Automatisk oppgaveavslutning, som automatisk avslutter alle kjørende applikasjoner etter et angitt tidsintervall.

Avslutte alle åpne programmer manuelt

1. Kjør applikasjonen Norton Mobile Utilities på startskjermen.

2. Under Hastighetsøkning, tapp Avslutt alle applikasjoner.

3. Tapp OK for å bekrefte.

Overvåke enhetsytelsen

1. Kjør applikasjonen Norton Mobile Utilities på startskjermen.

2. Tapp på ikonet Hastighetsøkning.

3. Hvis du vil vise ytelsen og bruksstatistikken for alle installerte applikasjoner, tapper du på Minne -, Prosessor - eller Nettverk -kategorien.

Hvis en applikasjon bruker mye av systemets ressurser, kan du klikke på X-ikonet ved siden av den for å avslutte.

Konfigurere Automatisk oppgaveavslutning

1. Kjør applikasjonen Norton Mobile Utilities på startskjermen.

2. Tapp på ikonet Hastighetsøkning.

3. Tapp på ikonet Automatisk oppgaveavslutning nederst til høyre.

Funksjonen Automatisk oppgaveavslutning er bare tilgjengelig i fullversjonen av Norton Mobile Utilities.

4. Velg tidsintervallet for automatisk avslutning av alle oppgaver.

Noen av systemoppgavene er ekskludert og kan ikke avsluttes med Automatisk oppgaveavslutning. Hvis du vil ekskludere en applikasjon fra Automatisk oppgaveavslutning, kan du gjøre dette fra App Manager.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v78499991_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 05/03/2013