Finne eller spore enheter du har mistet, med Norton Mobile Security

Norton Mobile Security gir deg ulike tyverisikringsfunksjoner, som kan brukes via Internett og SMS for å finne eller beskytte en enhet du har mistet:

Det SMS-baserte og nettbaserte tyverisikringsprogrammet bruker koden som genereres automatisk når du registrerer enheten. Du kan logge på Norton for å vise eller redigere koden.

Hvis du har installert den nyeste versjonen på enheten, må du eventuelt konfigurere en kode for SMS-kommandoer ved hjelp av appen.