Laste ned og installere Norton Mobile Utilities

Last ned og installer Norton Mobile Utilities

1. Gjør ett av følgende:

• Start Play Store-applikasjonen på Android-enheten, og søk etter Norton Mobile Utilities. På listen over søkeresultater åpner du Mobile Utilities & Task Killer-siden.

• Hvis du åpner denne siden med en Android-enhet, går du til Norton Mobile Utilities-siden på Google Play.

2. Tapp på Installer.

3. Tapp på Godta og last ned for å laste ned Norton Mobile Utilities-applikasjonen.

4. Når nedlastingen er fullført, installeres applikasjonen automatisk. Vent til installasjonen fullføres.

5. Kjør applikasjonen Norton Utilities på startskjermen.

6. Tapp på Brukeravtale og les lisensavtalen.

7. Tapp Godta og start.

Norton Mobile Utilities er nå installert.

8. Sveip gjennom informasjonsskjermene og les om de forskjellige funksjonene i Norton Mobile Utilities. Tapp på Lukk oppe i høyre hjørne når du er ferdig.

Norton Mobile Utilities er nå installert.

Hvis du vil oppgradere til den komplette versjonen, tapper du på Oppgrader til komplett versjon, og følger deretter instruksjonene for å fullføre kjøpet.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v78312614_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android 4.x, Android 3.x, Android 2.x
Sist endret: 05/03/2013