Administrer Sikkerhetskopisett - Når

Bruk listen Planlegg til å velge tidsplanen som passer dine sikkerhetskopieringsbehov best.

Du kan ikke sikkerhetskopiere data til en CD eller DVD dersom du velger alternativet Automatisk (anbefales), Ukentlig eller Månedlig. Du må velge alternativet Manuell plan hvis du vil sikkerhetskopiere data til en CD eller DVD.

Alternativene er som følger:

Automatisk (anbefalt)

Dette er det anbefalte alternativet. Automatisk sikkerhetskopiering finner sted når PCen er på, men ikke i bruk. Nylig opprettede eller endrede filer sikkerhetskopieres også så snart som mulig.

Ukentlig

Bruk dette alternativet for å velge ukedag og klokkeslett for sikkerhetskopiering. Du kan velge mer enn én ukedag. Du kan for eksempel velge å utføre sikkerhetskopiering hver onsdag og lørdag.

Månedlig

Bruk dette alternativet til å utføre en månedlig sikkerhetskopiering. Du kan velge dato for sikkerhetskopieringen. Du kan også velge klokkeslett for sikkerhetskopieringen.

Manuell plan

Velg dette alternativet hvis du ønsker å sikkerhetskopiere filene når det passer best for deg. Norton Business Suite sikkerhetskopierer ikke før du ber om det. Hvis du velger dette alternativet, må du selv beskytte filene dine ved å utføre sikkerhetskopiering med jevne mellomrom.

Ytelsen til datamaskinen blir best mulig hvis du planlegger at viktige handlinger skal utføres mens datamaskinen er inaktiv. Når du setter opp en ukentlig eller månedlig plan for sikkerhetskopiering og merker av for alternativet Bare kjør hvis inaktiv, sikkerhetskopierer Norton Business Suite filene når datamaskinen ikke er i bruk. Symantec anbefaler at du merker av for alternativet Bare kjør hvis inaktiv for best mulig ytelse fra datamaskinen.

Om planlegging av sikkerhetskopiering

Vise og endre planlagt sikkerhetskopiering

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7821438_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 02/01/2013