Administrer Sikkerhetskopisett - Hvor

Kategorien Hvor i vinduet Administrer sikkerhetskopisett viser aktuelle målplasseringer for sikkerhetskopiering som PCen kan finne. Hvis du mener at en målplassering mangler, kan du bruke koblingen Oppdater liste for å oppdatere listen.

Hvis det fremdeles mangler en stasjon på listen, bør du kontrollere om stasjonen er ordentlig tilkoblet, og så kan du klikke på Oppdater liste igjen.

Velg målplasseringen som passer best for dine sikkerhetskopieringsbehov. Du kan se følgende opplysninger om en målplassering for sikkerhetskopier før du velger:

Målplassering

Viser navnet på målplasseringen for sikkerhetskopiering

Tilgjengelig

Viser tilgjengelig plass på målplasseringen for sikkerhetskopiering

Totalt

Viser total størrelse på målplasseringen for sikkerhetskopiering

Lagringskapasiteten som kreves for sikkerhetskopiering, beregnes når alle filer er valgt.

Beregningene baseres på en CD på 700 MB og en DVD på 4,37 GB.

Når du velger CD eller DVD-stasjon som sikkerhetskopiplassering første gang, ber Norton Business Suite deg om å konfigurere den optiske sikkerhetskopistasjonen på datamaskinen. Du kan konfigurere den optiske driveren med Norton Business Suite.

Merk av for alternativet Bekrefte sikkerhetskopiering for å sikre at Norton Business Suite har skrevet sikkerhetskopieringsfilene på korrekt måte. Du kan bruke dette alternativet ved sikkerhetskopiering til CDer eller DVDer, da disse platene kan bli skrapt eller flekkete ved gal håndtering, noe som igjen kan føre til feil.

Bruk alternativet Slett sikkerhetskopierte filer nederst i kategorien hvis du vil fjerne filer som har blitt sikkerhetskopiert tidligere. Når du klikker på dette alternativet, viser Norton Business Suite et vindu der du kan velge fra listen over sikkerhetskopisett. Du kan utelate filene du fjernet fra fremtidig sikkerhetskopiering, ved å fjerne markeringen ved filene i kategorien Hva i vinduet Administrer sikkerhetskopisett.

Velge plassering for sikkerhetskopier

Om Norton Backup Drive

Slette filer som er sikkerhetskopiert tidligere

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7821431_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 13/05/2013