Innstillinger for sikkerhetskopiering

En av de viktigste måtene du kan beskytte verdifull informasjon på PCen på, er å sikkerhetskopiere filene dine regelmessig. Dersom du mister data, kan du gjenopprette dem igjen ved hjelp av Norton Business Suite. Det kan f.eks. hende at du ved et uhell sletter en viktig fil, eller at PCen får et maskinvareproblem som fører til sletting av noen filer. I slike tilfeller kan du gjenopprette de tapte filene fra sikkerhetskopien. Innstillingene for sikkerhetskopiering gir deg tilgang til ulike måter å sikkerhetskopiere filer og gjenopprette dem med jevne mellomrom på.

Du har følgende muligheter under Sikkerhetskopi :

Administrer sikkerhetskopiering

Her kan du konfigurere hva som skal sikkerhetskopieres, når det skal sikkerhetskopieres og hvor det skal sikkerhetskopieres til.

Du kan bruke alternativet Konfigurer for å angi kilde, mål og tidsplan for sikkerhetskopiering.

Tildekking for sikkerhetskopistatus

Med denne funksjonen kan du vise sikkerhetskopieringsstatus for en fil ved å legge til et statusmerke på filikonet.

De ulike statustildekkingene er som følger:

• Grønt ikon med hake

Angir at filen er sikkerhetskopiert

Dette ikonet endres til blått ikon med piler hvis du endrer filen.

• Blått ikon med piler

Angir at filen ikke er sikkerhetskopiert

Ikonet endres til grønt når Norton Business Suite sikkerhetskopierer filen automatisk når PCen er inaktiv.

• Grått ikon med en skråstrek

Angir at filen er utelatt fra sikkerhetskopiering

Norton Business Suite viser deaktivert sikkerhetskopistatus for en fil når du utelater filen fra et av sikkerhetskopisettene.

Norton Backup Drive

Her kan du se en liste over målsteder som filer er sikkerhetskopiert til i Windows Utforsker.

Du kan også legge til filer i og slette filer fra sikkerhetskopisett. I tillegg kan du gjenopprette en fil fra et sikkerhetskopisett på Norton Backup Drive til det stedet du vil.

Kontekstmeny

Med denne funksjonen kan du legge til eller utelate en fil eller en mappe i et sikkerhetskopisett med høyreklikkmenyen

Du må konfigurere sikkerhetskopiering i vinduet Administrer sikkerhetskopisett før du kan bruke denne funksjonen. I menyen får du opp alle tilgjengelige sikkerhetskopisett, så du enkelt kan velge det du vil se nærmere på.

Egenskaper

Her kan du se sikkerhetskopieringsstatus for hvert sikkerhetskopisett i kategorien Sikkerhetskopi, på egenskapssiden.

Du kan også se alle tilgjengelige sikkerhetskopieringssett samt når hvert av dem sist ble sikkerhetskopiert. Du kan i tillegg se tilhørende ikontildekking, som viser om filen er inkludert i eller utelatt fra et bestemt sikkerhetskopieringssett.

Opprette nytt sikkerhetskopisett

Velge plassering for sikkerhetskopier

Sikkerhetskopiere filer

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7821374_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 02/01/2013