Konfigurere tyverisikringsfunksjonene i Norton Mobile Security

Du kan konfigurere Norton Mobile Security til å aktivere eller deaktivere de ulike tyverisikringsfunksjonene på Android-enheten din.

Hvis du har installert Norton Mobile Security på en iPhone eller iPad, er tyverisikringsfunksjonene automatisk aktivert og kan ikke deaktiveres manuelt.

Konfigurere tyverisikringsfunksjoner

1. Start Norton Mobile Security.

2. Sveip gjennom appskjermene til du kommer til Enhet -skjermen og trykk deretter på Tyverisikring.

3. Trykk på Konfigurer for å starte innstillingene for Enhetsadministrator.

Hvis du allerede har konfigurert Tyverisikring, går du til linje 9 for å konfigurere innstillingene for tyverisikring.

4. Trykk på Aktiver for å aktivere Enhetsadministrator for Norton Mobile Security.

5. Noter deg passordet du trenger for å bruke tyverisikringsfunksjonene, og trykk deretter på OK.

Hvis du ikke husker passordet, kan du logge på Norton for å finne passordet.

6. Hvis Plasseringstjeneste er slått av på enheten, går du til konfigurasjonsvinduet for tyverisikring og trykker på Konfigurer ved siden av Finn.

7. I innstillingene for Plassering flytter du glidebryteren ved siden av Plassering til På.

8. Avslutt innstillingene for Plassering.

9. Hvis du vil aktivere funksjonen Sikkerhetssletting, flytter du glidebryteren ved siden av Sikkerhetssletting til På.

Funksjonen Sikkerhetssletting sletter sikkert dataene dine fra enheten etter 10 mislykkede forsøk på å låse den opp.

10. Hvis du vil låse enheten etter at du har fjernet eller byttet SIM-kortet, flytter du glidebryteren ved siden av SIM-kortlås til På.

Funksjonen SIM-kortlås fungerer ikke på enheter med dobbel SIM.

11. Lukk Norton Mobile Security når innstillingene for tyverisikring er oppdatert.