Gjenopprett filer - Gjenopprett kilde

Du kan velge sikkerhetskopisettet som inneholder filene du ønsker å gjenopprette, under Gjenopprett kilde. Vinduet viser også Gjenopprett kilde, Antall filer, Størrelse og siste sikkerhetskopieringsdato for sikkerhetskopisettene som befinner seg i oppsettet.

Norton 360 Online viser alle sikkerhetskopisettene i oppsettet. Hvis et sikkerhetskopisett ikke vises i listen, kan du bruke koblingen Oppdater liste for å oppdatere listen under Gjenopprett kilde.

Ved siden av hvert sikkerhetskopisett viser Norton 360 Online ikoner som hjelper deg med å finne ut om sikkerhetskopisettene er tilgjengelige på den lokale stasjonen eller på eksterne enheter.

Velge hvor filer skal gjenopprettes fra

Velge en målplassering for gjenoppretting

Velge filer som skal gjenopprettes

Gjenopprette filer

Gjenopprette filer med Norton 360 Online Autokjør gjenoppretting

Gjenopprette en fil fra sikkerhetskopisettet på Norton Backup Drive

Om Norton sikkerhetskopiering og gjenoppretting

Om løsninger på problemer med sikkerhetskopier

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7787721_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 09/09/2011