Slå av Automatisk LiveUpdate

Når du slår av automatisk LiveUpdate, kan ikke Norton Business Suite lenger sikre at du er beskyttet mot de nyeste virus- og spionprogramrisikoene og tilsvarende utbrudd. Hvis automatisk LiveUpdate er slått av, mottar du ikke programoppdateringer.

Hvis du trenger å slå av automatisk LiveUpdate midlertidig, må du huske på å slå den på igjen så snart som mulig.

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Om LiveUpdate

Se etter oppdateringer manuelt

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v7787714_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 20/10/2011