Slå av Automatisk LiveUpdate

Når du slår av automatisk LiveUpdate, kan ikke Norton Business Suite lenger sikre at du er beskyttet mot de nyeste virus- og spionprogramrisikoene og tilsvarende utbrudd. Hvis automatisk LiveUpdate er slått av, mottar du ikke programoppdateringer.

Hvis du trenger å slå av automatisk LiveUpdate midlertidig, må du huske på å slå den på igjen så snart som mulig.

Slå automatisk LiveUpdate av eller på

Om LiveUpdate

Se etter oppdateringer manuelt

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7787714_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 20/10/2011