Optimalisering pågår

Norton Business Suite kjører én eller flere oppgaver for øyeblikket. I venstre kolonne, under Søk, kan du se listen over søkeaktivitet. Du kan se mer informasjon om aktiviteten som pågår for øyeblikket, nederst på siden.

Norton Business Suite utfører følgende PC-optimaliseringsoppgaver du har valgt:

Midlertidige Internet Explorer-filer

Sletter de midlertidige filene som forblir på PCens harddisk etter surfing på Internett.

Midlertidige Windows-filer

Sletter unødvendige filer som forblir i midlertidige Windows-mapper etter installasjon eller oppdatering av programmer.

Logg for Internet Explorer

Sletter unødvendig nettsidehistorikk som lagres i nettleserens loggmappe.

Diskoptimalisering

Defragmenterer harddisken og ledig plass.

Registeropprydding

Sletter alle unøyaktige og utdaterte oppføringer i Windows-registeret som kan skape feil.

Basert på PC-optimalisering -alternativene du valgte, kjører Norton Business Suite bestemte oppgaver i vinduet Optimalisering. Hvis du for eksempel har valgt alternativet Diskoptimalisering, vises kun diskoptimaliseringsoppgaven i vinduet Optimalisering.

I kolonnen til høyre under Status kan du se om en oppgave er fullført eller om flere handlinger gjenstår. Når aktivitetene er fullførte, viser vinduet Optimalisering mer spesifikke opplysninger om videre handlinger som må utføres.

Mens en aktivitet pågår, kan du minimere vinduet. Du kan om nødvendig også avbryte et pågående søk. Du kan også hoppe over en aktivitet. I noen tilfeller kan du midlertidig stoppe en aktivitet.

Hvis du vil slå av datamaskinen etter at aktivitetene er fullført, merk av for Slå av datamaskinen etter fullføring, nederst i vinduet.

Norton Business Suite åpner og lukker vinduet Optimalisering automatisk, hvis du kjører en PC-optimaliseringsaktivitet sammen med følgende oppgaver:

• LiveUpdate

• Sikkerhetskopi

• Fullstendig systemsøk

Hvordan reagere hvis det blir funnet en sikkerhetsrisiko

Om behandling av risikoelementer som oppdages ved gjennomsøking

Handlinger du kan utføre hvis Norton Business Suite ikke kan reparere en fil

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7786149_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013