Brukerdefinerte oppgaver

Norton Business Suite lar deg velge din egen kombinasjon av oppgaver for et engangssøk. Du kan kjøre LiveUpdate, sikkerhetskopiere data, fjerne midlertidige filer, frigjøre diskplass ved å rydde opp i diskrot og optimalisere disker.

Norton Business Suite tilbyr omfattende beskyttelse av PCen, som inkluderer muligheter for PC-optimalisering. PC-optimalisering holder datamaskinen trimmet og forbedrer ytelsen. PC-optimalisering holder datamaskinen i form slik at den yter sitt beste.

Du kan velge og kjøre følgende oppgaver:

LiveUpdate

Laster ned de nyeste beskyttelses- og programoppdateringene fra Symantec.

Midlertidige Internet Explorer-filer

Sletter de midlertidige filene som forblir på PCens harddisk etter surfing på Internett.

Midlertidige Windows-filer

Sletter unødvendige filer som forblir i midlertidige Windows-mapper etter installasjon eller oppdatering av programmer.

Logg for Internet Explorer

Sletter unødvendig nettsidehistorikk som lagres i nettleserens loggmappe.

Diskoptimalisering

Defragmenterer harddisken og ledig plass.

Registeropprydding

Sletter unøyaktige og utdaterte oppføringer i Windows-registeret som kan føre til feil.

Sikkerhetskopi

Kjører sikkerhetskopiering.

Filene som skal sikkerhetskopieres og målplasseringen for sikkerhetskopieringen ble angitt da du konfigurerte innstillingene for sikkerhetskopiering.

Basert på PC-optimalisering -alternativene du velger, kjører Norton Business Suite automatisk bestemte oppgaver i vinduet Optimalisering.

Alle avmerkede elementer i dette vinduet kjøres som del av det egendefinerte søket. Merk av for Oppgaver for å velge alle oppgavene som vises i vinduet. Når du har valgt oppgavene, klikker du på Gå til.

Hvis du vil inkludere eller utelate en aktivitet fra automatiske bakgrunnssøk, klikker du på Innstillinger > Oppgaveplanlegging > Automatiske oppgaver i Norton Business Suite-hovedvinduet.

Slå av eller på automatiske oppgaver

Om planlegging av automatiske oppgaver

Planlegging av sikkerhets- og ytelsessøk

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7786121_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013