Norton 360 Online-søk

Norton 360 Online sjekker kontinuerlig PCen i bakgrunnen når den ikke er i bruk. Når du vil kjøre dine egne søk, kan du velge søket du ønsker.

Datamaskinsøk beskytter datamaskinen mot virus og ukjente trusler. Det bruker de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec. Hvis du har mistanke om at datamaskinen er infisert, kan du kjøre følgende typer søk for å finne virus og ukjente trusler:

Hurtigsøk

Gjennomsøker områdene på datamaskinen som ofte brukes som mål av virus.

Hurtigsøk er raskere enn fullstendige systemsøk, siden de ikke søker gjennom hele datamaskinen.

Fullstendig systemsøk

Gjennomsøker datamaskinen grundig.

Fullstendig systemsøk søker gjennom hele datamaskinen etter virus, spionprogrammer og forskjellige sikkerhetssvakheter. Det kjører også Liveupdate, søk etter virus og spionprogrammer, diskoptimalisering og sikkerhetskopiering. I tillegg rydder det opp de midlertidige filene til Internet Explorer og Windows.

Egendefinert søk

Søker gjennom en bestemt fil, mappe, stasjon eller flyttbar enhet som du velger.

Brukerdefinert oppgave

Kjører LiveUpdate, sikkerhetskopiering og diskoptimaliseringsoppgaver.

Kjører LiveUpdate, sikkerhetskopierer data, frigjør diskplass og optimaliserer diskvolumet.

Omdømmesøk gir deg informasjon om påliteligheten til alle programmer og prosesser som kjører på datamaskinen. Dette hjelper deg med å oppdage mistenkelige eller sårbare filer ved hjelp av omdømmebasert trusseloppdagelse. Den omdømmebaserte sikkerhetsteknologien gir omdømmevurderinger for hver fil på Internett basert på informasjonen som er samlet fra flere millioner Norton-kunder.

Du kan kjøre følgende typer omdømmesøk:

Hurtigsøk

Søker gjennom de plasseringene på datamaskinen som virus og andre sikkerhetstrusler ofte angriper.

Når du utfører et hurtigsøk, søker Norton 360 Online kun gjennom innlastede programmer og kjørende prosesser.

Fullstendig systemsøk

Søker gjennom alle interessante filer på datamaskinen.

Når du utfører et fullstendig systemsøk, søker Norton 360 Online etter interessante filer i alle plasseringene på datamaskinen. Plasseringene inkluderer alle stasjoner, kjørende prosesser, innlastede programmer og oppstartsfiler.

Egendefinert søk

Søker gjennom en bestemt fil, mappe, stasjon eller flyttbar enhet.

Når du utfører et egendefinert søk, ser Norton 360 Online kun på de filtrerte omdømmefilene.

Med Søk på Facebook-veggen kan du søke gjennom koblinger og URLer på Facebook-profilen din.

Når du klikker på alternativet Søk på Facebook-veggen, åpner Norton 360 Online Facebook i nettleseren. Når du har logget på Facebook, ber Norton Safe Web deg om tillatelse til å søke på Facebook-veggen. Du kan bruke alternativet Tillat hvis du vil vise en side med flere nødvendige tillatelser. Alternativet Gi tilgang til strømmen gir Norton Safe Web tilgang til Facebook-veggen.

Om Datamaskinsøk

Om Omdømmesøk

Om Søk på Facebook-veggen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7786102_N360_N360SOS_6_no_no
Operativsystem: Windows 7,Windows Vista,Windows XP
Sist endret: 07/11/2011