Norton Business Suite-søk

Norton Business Suite sjekker kontinuerlig PCen i bakgrunnen når den ikke er i bruk. Når du vil kjøre dine egne søk, kan du velge søket du ønsker.

Datamaskinsøk beskytter datamaskinen mot virus og ukjente trusler. Det bruker de nyeste virusdefinisjonene fra Symantec. Hvis du har mistanke om at datamaskinen er infisert, kan du kjøre følgende typer søk for å finne virus og ukjente trusler:

Hurtigsøk

Gjennomsøker områdene på datamaskinen som ofte brukes som mål av virus.

Hurtigsøk er raskere enn fullstendige systemsøk, siden de ikke søker gjennom hele datamaskinen.

Fullstendig systemsøk

Gjennomsøker datamaskinen grundig.

Fullstendig systemsøk søker gjennom hele datamaskinen etter virus, spionprogrammer og forskjellige sikkerhetssvakheter. Det kjører også Liveupdate, søk etter virus og spionprogrammer, diskoptimalisering og sikkerhetskopiering. I tillegg rydder det opp de midlertidige filene til Internet Explorer og Windows.

Egendefinert søk

Søker gjennom en bestemt fil, mappe, stasjon eller flyttbar enhet som du velger.

Brukerdefinert oppgave

Kjører LiveUpdate, sikkerhetskopiering og justeringsoppgaver.

Kjører LiveUpdate, sikkerhetskopierer data, frigjør diskplass og optimaliserer diskvolumet.

Norton Power Eraser gir tilgang til verktøyet Norton Power Eraser.

Når du klikker på alternativet Norton Power Eraser, åpner Norton Business Suite verktøyet Norton Power Eraser. Du kan bruke Norton Power Eraser for å bli kvitt sikkerhetsrisikoer som er vanskelige å fjerne fra datamaskinen.

Med Søk på Facebook-veggen kan du søke gjennom koblinger og URLer på Facebook-profilen din.

Når du klikker på alternativet Søk på Facebook-veggen, åpner Norton Business Suite Facebook i nettleseren. Når du har logget på Facebook, ber Norton Safe Web deg om tillatelse til å inkludere Norton Safe Web-appen og søke på Facebook-veggen. Du kan bruke alternativet Gå til app til å inkludere Norton Safe Web-appen på Facebook.

Om Datamaskinsøk

Om Norton Power Eraser

Om Søk på Facebook-veggen

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v7786102_N360_Business_CC_2014_no_no
Operativsystem: Windows 8, Windows 7, Windows Vista, Windows XP
Sist endret: 29/07/2013