Konfigurer søk etter skadelige programmer i Norton Mobile Security

Du kan konfigurerer søkealternativer for søk etter skadeprogrammer i Norton Mobile Security, slik at du får en tidsplan for slike søk. Du kan også aktivere søk av SD-kort for ytterligere beskyttelse.

Konfigurere søk etter skadelige programmer

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. I øvre venstre hjørne trykker du på meny-ikonet , og siden trykker du på App-innstillinger.

3. I delen Søk flytter du glidebryteren ved siden av Søk i systemapper til På.

4. Du inkluderer SD-kortet i søket ved å flytte glidebryteren og slå på dette ved siden av Gjennomsøk SD-kortet.

Gjennomsøk SD-kortet kan øke søketiden og gjøre at enheten går saktere.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v77844172_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 15/03/2018