Konfigurer søk etter skadelige programmer i Norton Mobile Security

Du kan konfigurerer søkealternativer for søk etter skadeprogrammer i Norton Mobile Security, slik at du får en tidsplan for slike søk. Du kan også aktivere søk av SD-kort for ytterligere beskyttelse.

Konfigurere søk etter skadelige programmer

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. I øvre venstre hjørne trykker du på meny-ikonet , og siden trykker du på App-innstillinger.

3. I Søk -delen, ved siden av Planlagt velger du en av følgende på rullegardinmenyen:

• Daglig

• Ukentlig

• Månedlig

Hvis du ikke vil planlegge et søk etter skadeprogrammer, velger du Av.

Norton Mobile Security kjører som standard et Beskyttelse mot skadelig programvare-søk hver uke.

4. Du inkluderer SD-kortet i søket ved å flytte glidebryteren og slå på dette ved siden av Gjennomsøk SD-kortet.

Gjennomsøk SD-kortet kan øke søketiden og gjøre at enheten går saktere.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v77844172_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 27/03/2017