Kjør et søk etter skadeprogrammer i Norton Mobile Security

Anti-Malware beskytter deg mot mobile trusler ved å søke etter og fjerne skadelig programvare og greyware.

Kjør et søk med Beskyttelse mot skadelig programvare

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. På startskjermen for Norton Mobile Security trykker du på Beskyttelse mot skadeprogram.

3. Hvis du blir bedt om det, trykker du på SLÅ PÅ på skjermen Tillatelse kreves eller går til punkt 7.

4. Trykk på Norton Security-tjeneste.

5. På skjermen Norton Security-tjeneste flytter du glidebryteren ved siden av Bruk tjeneste til På.

6. Trykk på OK.

7. Trykk på Søk nå for å starte søket.

Norton Mobile Security søker etter skadelige applikasjoner eller spionprogrammer på din mobile enhet. Når søket er ferdig, vil søkeresultatene vises.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v77844151_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 20/09/2018