Kjøre et søk etter skadeprogrammer i Norton Mobile Security

Beskyttelse mot skadeprogrammer beskytter deg mot mobile trusler ved å søke etter og fjerne skadeprogrammer og gråvare.

Kjøre et søk etter skadeprogrammer

1. Start programmet Norton Mobile Security fra startskjermen.

2. På startskjermen for Norton Mobile Security trykker du på Beskyttelse mot skadeprogrammer.

3. Hvis du blir bedt om det, trykker du på SLÅ PÅ i varselet Tillatelse kreves eller går til trinn 7.

4. Trykk på Norton-sikkerhetstjeneste.

5. På skjermen Norton-sikkerhetstjeneste flytter du glidebryteren ved siden av Bruk tjeneste til På.

6. Trykk på OK.

7. Trykk på Søk nå for å starte søket.

Norton Mobile Security søker etter skadelige apper eller spionprogrammer på den mobile enheten. Når søket er fullført, vises søkeresultatene.

Bla gjennom sidene til du finner løsninger eller Kontakt oss.

DOCID: v77844151_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 24/10/2018