Kjør et søk etter skadeprogrammer i Norton Mobile Security

Anti-Malware beskytter deg mot mobile trusler ved å søke etter og fjerne skadelig programvare og greyware.

Kjør et søk med Beskyttelse mot skadelig programvare

1. Start applikasjonen Norton Mobile Security på startskjermen.

2. På startskjermen for Norton Mobile Security trykker du på Beskyttelse mot skadeprogram.

3. Trykk på Søk nå for å starte søket.

Norton Mobile Security søker etter skadelige applikasjoner eller spionprogrammer på din mobile enhet. Når søket er ferdig, vil søkeresultatene vises.

Hjalp denne informasjonen?

DOCID: v77844151_EndUserProfile_no_no
Operativsystem: Android
Sist endret: 25/03/2017